Tuesday, September 9, 2014

Selvkontrol på prøve!

Kender i ikke det når en bid bliver til rub og stub! 
Man har lige lavet whatever spiseligt som skal holde i et par dage, men de skide småbider der hele tiden sniger sig i munden på en.... 
Forbandet sukker!!!
Så derfor opskriften på den absolut nemmeste og bedste og mest lax musli ever!

Start med en tør pande og fyr græskarkerner på. Sæt varmen på medium, og vent til de begynder at poppe.
Tilsæt havregryn, sesamfrø, solsikkekerner, hakket mandler/nødder, alt muligt tørt. 
HUSK at rode rundt i det hele tiden så det ikke brænder på. 
Når det dufter godt i køkkenet, så tilsæt sirup, åååh du dejlige sirup!!
Rør rundt og lige inden du tager det af panden, så fyr en lille håndfuld Gojibær på. 
De smager af vingummi på den gode måde og er møgsunde!!
Hæld det hele over på et stykke bagepapir og lad det køle. 
Det er en svær og hård process herhjemme, ikke at konsummere rub og stub inden det er kølet af!
Held og lykke med det!
Husk ALT skal være Øko, vær med til at passe på dig selv og miljøet <3 p="">
Og du kan selvfølgelig smide alt muligt andet i os!


LINKS:
Follow this blog on BLOGLOVIN
Follow this blog on FACEBOOK
Follow this blog on INSTAGRAM

No comments:

Post a Comment

Follow on Bloglovin